Wat is Assen Actief?

Assen Sportstad en Vaart Welzijn lanceren in september 2024 het geheel nieuwe boekingsplatform Assen Actief. Dit platform wordt dé centrale plek waar inwoners van Assen eenvoudig kennismakingslessen, cursussen, open dagen, evenementen en andere activiteiten kunnen ontdekken en boeken op het gebied van Sport, Gezondheid en Cultuur.

Een nieuw platform waar het zeer gemakkelijk is om activiteiten uit te kiezen die bij je passen en actief te worden!

 Assen Actief: Ontdek en boek gemakkelijk
Assen Actief is ontworpen om het voor de inwoners van Assen gemakkelijker dan ooit te maken om deel te nemen aan een breed scala aan activiteiten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe sport, een gezondheid bevorderende cursus, of culturele activiteiten, Assen Actief biedt een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier om deze te ontdekken en direct te boeken.

Voor aanbieders uit Assen: Een unieke kans
Sport- en Cultuuraanbieders in Assen, grijp deze kans om je activiteiten te promoten en meer leden te werven! Door je aan te melden bij Assen Actief, vergroot je de zichtbaarheid en bereik je een breder publiek. Het platform biedt een eenvoudige manier om evenementen en activiteiten onder de aandacht te brengen van de inwoners van Assen, wat kan leiden tot een hogere deelname en betrokkenheid.

Hoe het werkt
Het gebruik van Assen Actief is simpel, bezoekers van de website kunnen door een breed scala aan activiteiten bladeren en met behulp van filters snel vinden wat ze zoeken. Of het nu gaat om sport, gezondheid, of cultuur; Assen Actief brengt alles samen op één centraal platform.



Publicatiedatum: 09-08-2024